Valkparkiet.com

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Sparkel  (gelezen 1880 keer)

yentl

  • Gast
Sparkel
« Gepost op: 30 december 2002, 17:19:43 »

KIEKEBOE ;D ;D ;D! Ik ben Sparkel, een nieuwsgierig en superhappy valkje van een half jaar. Ik ga vertellen hoe ik bij Flupke en Quickske terechtkwam. Mijn baasje kwamen me halen in Gooreind. Ik en Kyra zaten daar met een witmasker valkparkiet en een zilvere valkparkiet in een kooi. Ik schrok een beetje toen ik in zo'n klein doosje moest voor het vervoer  ???. Maar zo erg was het niet want het was maar een korte rit. Toen we aankwamen, gingen we binnen in het huis, het was er wel best warm. Ik hoorde Flupke & Quickske al roepen. Toen ik uit mijn doos kwam in de kooi, trok ik een van mijn meest  ;D gezichtjes. Flup en Quick schrokken zich te pletter! Zo zagen ze eruit  :o :o :o! Kyra kwam er verbaasd uit  ???! Waar was ie toch, dacht ie? Nu zit ik allang in een volière en ben ik nog meer  ;D en meer  8) dan tevoren!

daaag  ;) ;) ;),
groetjs van de  ;D vogel Sparkel
Gelogd

yentl

  • Gast
Re: Sparkel
« Reactie #1 Gepost op: 1 januari 2003, 16:19:39 »

 KIEKEBOE  ;D ;D ;D! Hier ben ik weer!
Alvast iedereen een leuk 2003 tegemoet! De nacht met vuurwerk hebben we binnen mogen slapen  :) :) :). Mijn baasje wou mij eens uit de kooi pakken. Ik ging op de vinger zitten. Ze hielden me wel goed vast, zodat ik niet kon vliegen. Maar op gegeven moment lieten ze me los. Ik zat alleen nog op de vinger. Daar ging ik! Ik vloog door de kamer  ;D  ;D  ;D! Het was wel voor korte tijd spijtig genoeg  :(. Normaal vlieg ik door de vlucht van de volière, maar de ruimte daar was zo groot! Ik landde dus in een hoekje, en daar konden ze me pakken, het was blijkbaar niet de bedoeling dat ik mocht vliegen, van de papa mag dat niet! Van het baasje wel  ;D!
Ik wou nog best wel eventjes blijven vliegen, zo plezant!

vele  ;) ;) ;) van Sparkel
Gelogd

yentl

  • Gast
Re: Sparkel
« Reactie #2 Gepost op: 8 januari 2003, 22:36:47 »

KIEKEBOE   ;D ;D ;D!!! Hier is die stoere, nieuwsgierige, happy geparelde bonte valk weer! Ik dus  ;D ;D  ;D! Ik ben al veel cooler dan vroeger! Ik kom nu ook beter overeen met Flupke, die eigenwijze vogel  :D,  ;). Toen die plastic rond de volière ging, trokken alle vogels  :o zo'n gezicht, zelfs ik  ;D, haha! Tegenwoordig bevriest ons water weer  ???! Dat vind ik toch zooo raar!

;) ;) ;) van Sparkel

Gelogd

vogelfriek

  • Gast
Re: Sparkel
« Reactie #3 Gepost op: 8 januari 2003, 22:48:14 »

 :)leuk gedaan hoor  :)


groetjes vogelfriek :)
Gelogd

yentl

  • Gast
Re: Sparkel
« Reactie #4 Gepost op: 10 januari 2003, 00:09:45 »

kiekeboe iedereen  :( :( :(... vandaag ben ik iets minder happy als gewoonlijk. 3 papegaaien hebben hevig gevochten en Pebbleske is gewond geraakt  :'( het is om te huilen. Hij is gepikt op z'n kopke en z'n pootje hangt vol bloed. Ocharmekes! Als hij weer hersteld is mag hij bij ons in het andere deel van de volière, want wij de valken vechten bijna nooit.

stomme papegaaien >:(, waarom doen ze dat toch? ???

vele pootjes van Sparkel
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog