29 mei 2024, 19:46:40

Een lange afstands relatie

Gestart door Kar_iina, 12 juni 2018, 23:27:45

« vorige - volgende »

Kar_iina

Hi!,

Ik heb sinds 4 weken een super lief tam valkje. Ze is nu 14 weken oud geloof ik. Ze is al aardig gewend aan haar omgeving. Nu heb ik een vriend die in zeeland woont ( ik zelf in noord-holland) het is dan ook met de trein 1 u en 55 min reizen en met de auto 1u en 35 min.

We wisselen elk weekend af met naar elkaar toe gaan. Tot nu toe heeft mijn moeder haar top verzorgt in de weekenden dat ik er niet was. Maar zei wilt niet om het weekend thuis zitten om op mijn valkje te passen (logisch).

Dit snap ik ook heel goed en nu zat ik te denken om bij mij vriend thuis een wat kleinere kooi neer te zetten met alle dingen die ze hier thuis ook heeft en haar te vervoeren met een bird-o-pack. Maar nu wil ik dit eigelijk alleen in de winter doen omdat ik in de zomer daar ook veel doe en haar niet altijd mee kan nemen op mijn tripjes. (Met de gedachte dat ze In een vreemd huis alleen te veel stresst) l. Of kan dit wel. Ik ben nooit langer dan 2 uurtjes weg dan.Ik vraag me alleen af of dit te veel stress voor haar zal worden of dat dit wel kan allemaal.En als het wel te doen is voor haar hoe jong moet ik dan beginnen want ik heb een beetje het gevoel dat ze nog iets te jong is op dit moment voor zo een lange reis

In de weekenden bij mijn vriend was ik wel van plan om haar zo veel mogelijk mee te nemen naar wat ik eventueel ga doen. Dus haar niet heel de dag te laten zitten in een vreemd huis.

Groetjes. Karina

Lin

Hoi,

Dat is per valkje verschillend. Als hij super tam is dan kan het wel. Maar je weet wel dat het groepsdieren zijn dus dat het beste is voor het valkje als er later er een bijkomt?


Volg onze kwekerij ook op Facebook (klik op Like)

Kar_iina

Jaa zeker! Dat was ik ook wel van plan om haar uiteindelijk een vriendje te geven. En ja ze is wel super tam. Ze zit ongeveer 5tot6 uur per dag bij me en we doen eigelijk alles samen ☺️ En een reismaatje zal denk ik ook beter voor haar zijn

LinVolg onze kwekerij ook op Facebook (klik op Like)