Valkparkiet.com

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Herplaatsing: vier valkparkieten zoeken een goed en liefdevol huisje  (gelezen 1315 keer)

MvdW

  • Valkparkiet eitje
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 2
Herplaatsing: vier valkparkieten zoeken een goed en liefdevol huisje
« Gepost op: 23 september 2016, 10:31:02 »

Hallo, deze vier kerngezonde valkjes (geen ziekte verleden) zijn op zoek naar een nieuw en liefdevol huisje, waar ze alle aandacht krijgen en ook lekker kunnen rondvliegen. Gewenst is dan ook dat ze ergens geplaatst kunnen worden waar men ervaring heeft met valkjes, en/ of zelf ook valkjes hebben.
Worden alleen geplaatst in koppels (m/v); de bonte cinnamon opaline witmasker (pop, 4 mnd) trekt naar de witmasker toe (man, 2.5 jaar) en het bonte popje (4mnd) samen met de wildkleur (man, 2.5 jaar). Wanneer men ze alle vier een thuis wilt geven zou dat helemaal prachtig zijn.

De witmasker en het wildkleurtje zijn erg tam en aan mensen gehecht, belangrijk om te weten is dat vooral de witmasker ook regelmatig luid van zich laat horen/ schreeuwen (ook als hij je niet ziet als je bijv uit de kamer bent, net als de anderen een erg lieve vogel, maar hij kan nogal een keel opzetten als hij je aandacht wilt trekken, dus belangrijk om rekening mee te houden).
Omdat hij altijd samen heeft gezeten met onze wildkleur, gaat hij vaak (fluitend) achter andere wildkleur mannen aan (in plaats van de vrouwtjes) dus is het misschien het beste als hij ergens geplaatst kan worden waar men geen wildkleurtjes (m) heeft, of in een grotere groep valkjes, een voliere kan daarom ook goed passen.

De popjes zijn beiden wel aan mensen gewend, het bonte popje iets meer (laten kroelen of op je hand/ schouder zitten gaat al goed) dan het bonte cinnamon opaline witmasker popje (is nog wat verlegen, stapt wel goed op je vinger/ hand). Zijn allen goed met andere vogels in de omgang. U mag mij ook altijd een bericht sturen als u meer informatie wilt (ook per e-mail)  :)
Plaats: Schiedam.
Gelogd

MvdW

  • Valkparkiet eitje
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 2
Re: Herplaatsing: vier valkparkieten zoeken een goed en liefdevol huisje
« Reactie #1 Gepost op: 27 september 2016, 17:31:19 »

Inmiddels hebben deze vier een goed huisje gevonden!  :D
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog