29 mei 2024, 21:20:23

Toby & Tess stellen zich voor.

Gestart door TobyTess, 19 juli 2014, 11:00:18

« vorige - volgende »

TobyTess

Hallo allemaal,

Ook wij zijn besmet met het valkjesvirus. Ongeveer 2 maand geleden kochten wij de 7 weken oude Toby bij de kweker, hij was al handtam en 's avonds zat hij al bij ons op de bank.

Toby werd zo tam dat het eigenlijk een beetje te gek werd, hij wou niet meer alleen zitten en beschouwde ons als de roedel/partners. Als wij wegliepen schreeuwde hij het uit. We hadden al van alles geprobeerd maar het hielp niet. Ik stelde voor om er een tweede bij te zetten, want ik had het gevoel dat Toby ongelukkig was op de momenten die hij er niet uit  mocht, omdat hij zo gefocust op ons was. Mijn vriend wou er geen een bij, tot hij terug van vakantie kwam, hij was zeker vergeten hoe hard dat geschreeuw was.

Ik heb daarop de kweker ingeschakeld die haar best voor mij ging doen, zij had momenteel geen jongen te koop. Ik wilde geen valkparkiet van een dierenwinkel en op marktplaats voelde vele advertenties niet goed, het kwam over als fok maar raak voor een knaak.

We kregen een telefoontje van de fokker dat ze had overlegd en dat wij wel een lutino pop van haar mochten ophalen, de pop is 9 weken oud en zou eigenlijk bij hun blijven.

(Voor de duidelijkheid, wij hebben geen intenties wat betreft een nestje!)

Lang verhaal kort te maken (als dat nog kan),
Toby & Tess zijn super blij met elkaar. We moeten nog heel veel tijd steken in het tam maken van Tess omdat zij uit de voillere komt maar dat komt 100% zeker goed!


Toby


Toby


Toby & Tess


Toby & Tess


Tess