Valkparkiet.com

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Wie is verantwoordelijk???  (gelezen 8893 keer)

Peter

  • Admin
  • Valkparkiet
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 3570
    • Valkparkiet.com
Wie is verantwoordelijk???
« Gepost op: 23 juli 2010, 22:21:18 »

Het is niet de eerste keer en waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Mensen die met elkaar in conflict komen.

Mensen leren elkaar kennen via Valkparkiet.com door middel van forum berichten, later volgen de IM's elkaar snel op. Een telefoonnummer wordt uitgewisseld. Gezellig een bakje koffie drinken bij elkaar. Al dan niet een mooi valkje ophalen bij een (hobby)kweker. Valkparkiet.com raakt daardoor steeds verder op de achtergrond, daar is ook heel normaal en totaal niets  mis mee, alleen maar mooi. Zeker ook handig als je vragen hebt, of als een iets anders snel nodig bent dat je iemand snel kunt bellen voor raad en daad.

Maar vriendschappen komen en gaan, Er zijn vele vriendschappen ontstaan, zelfs een paar huwelijken, via Valkpariet.com. Maar helaas gaat het ook wel eens mis. En als het misgaat komt het vaak weer ineens terug op Valkparkiet.com en het laatste stukje wordt dan "uitgevochten" in een dagboekje. Ook worden er dan te vaak emailtjes en IM's bijgehaald die in het verleden aan elkaar of aan derden zijn verzonden. Hier zit echt niemand op te wachten.

Wij zijn geen politieagent zijn en willen het ook niet worden, tevens is door al het contact buiten het forum om vaak voor de meeste bezoekers ook niet duidelijk waarom iets escaleerd. Vergeet daarbij ook niet dat alles openbaar is en middels google e.d. ook vaak langer opgeslagen wordt dan je later lief is.

Wie is verantwoordelijk dan ??? Wij in elk geval niet. Ook willen we contact buiten het forum om niet ontmoedigen maar als het op een bepaald moment misgaat vecht het dan niet uit op het forum. Ook is het niet de bedoeling om hiermee een discussie topic te openen.

Het is een forum over en voor valkparkieten. Niet iedereen kan en zal vriendjes met elkaar worden en blijven, dat is in het echte leven ook niet zo.

Groeten,
Peter

Note: De reacties zijn verwijderd, iedereen heeft haar of zijn mening gegeven. Punt is gemaakt en nu weer over op de orde van de dag.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog