Valkparkiet.com

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2 ... 10
 1 
 Gepost op: Gisteren om 22:31:39 
Gestart door Renald0 - Laatste bericht door Renald0
Maar wat ik niet begrijp waarom kan die dan niet bij je vriendin blijven?

Ja daar heb je opzich wel een punt, maar aangezien we voorlopig nog niet gaan samen wonen of iets, wil ik wel echt dat het mijn vogeltje is, en als ik thuis ben heb ik alle aandacht voor het beestje en is zij juist weer overdag werken. En het lijkt me toch gezelliger als ik thuis ben een dat beestje om me heen te hebben Inplaats van dat die bij haar is

 2 
 Gepost op: Gisteren om 20:47:26 
Gestart door Bosje - Laatste bericht door Bosje
Grijze ring 2016, Komt van The Happy Cockatiel

Foto is voorbeeld!! Lutino is geler

 3 
 Gepost op: Gisteren om 20:45:15 
Gestart door Renald0 - Laatste bericht door Lin
Maar wat ik niet begrijp waarom kan die dan niet bij je vriendin blijven?

 4 
 Gepost op: Gisteren om 20:43:19 
Gestart door Cheeks - Laatste bericht door Lin
Hoi,

Is het mogelijk om een filmpje op Youtube te plaatsen en die link hier te plaatsen? Lastig om zo te beoordelen. Hoe is het gedrag buiten de kooi. Vlucht ie dan altijd van je? Het blazen en wat happen is op zich niet erg. Dan kan je met trosgierst tegen zijn bek aanhouden en kan hij daarin happen. Als ie dan niet wegvlucht dan kan je het tegen zijn buik aan wrijven en kijken of dat mag. Mag dat?

 5 
 Gepost op: Gisteren om 20:36:27 
Gestart door Elf - Laatste bericht door Lin
Ach jeeh aparte keuze van de kweker om twee roodogen zo samen te houden. Hopelijk hebben die van jou geen grote kale plek achter de kuif? Maar ze kunnen dan inderdaad man of pop zijn. Maar waarom koopje verwante vogels en niet losse vogels bij wat kwekers?

 6 
 Gepost op: Gisteren om 18:58:32 
Gestart door Elf - Laatste bericht door Elf
Nieuwe fotos

 7 
 Gepost op: Gisteren om 18:52:26 
Gestart door Elf - Laatste bericht door Elf
Van mijn lutinos waren beide ouders lutinos. En van de bont opaline waren beide oudes bont opaline (zover ik kon beoordelen ::) )

 8 
 Gepost op: Gisteren om 15:30:57 
Gestart door Renald0 - Laatste bericht door Renald0
Goedendag,

Ik heb een vraagje, mijn vriendin heeft laatst een valkparkiet gekregen van der ouders, dat was erg toevallig want we zaten zelf ook al een tijdje te kijken omdat ik het erg leuk vind. Nou zou ik zodra deze tam is er zelf ook nog eentje willen hebben. Maar nu komt het probleem... ik ben schipper in de binnenvaart en ben een week werken en dan weer een week thuis. Ik vroeg mezelf af of het slecht is voor het beestje als die van jongs af aan een week bij mij blijft en dan weer een week naar me vriendin gaat. Waar die dan dus ook een vriendje heeft? Word die er niet eenzaam van doordat die soms een ander om zich heen heeft en kan het reizen niet te veel kwaad? Hij zou dan elke week een keer verhuizen. Ik wil natuurlijk niet dat de valkparkiet de stress en drukte niet aan kan. Ze woont op 10 minuten van mij vandaan rijden dus echt lang reizen is het niet.

Alvast bedankt voor jullie reacties en eventuele tips! 😃

 9 
 Gepost op: Gisteren om 11:56:32 
Gestart door Bosje - Laatste bericht door Bosje
Geringd! https://www.amivedi.nl/detail/?meldingid=1388944

 10 
 Gepost op: Gisteren om 11:18:56 
Gestart door Cheeks - Laatste bericht door Cheeks
Hallo,
Ik heb nu ongeveer 3 en een halve maand een valkparkiet van 2 en halve maand oud. In de eerste paar weken heb ik hem rustig aan mijn hand en mij laten wennen omdat ik merkte dat hij handen heel erg eng vond. Toen langzaam voer gaan aanbieden wat hij met moeite aan nam (heb allee geprobeerd) en als hij mijn hand zag begon hij met happen naar mijn hand. Heb de stappen op het dorum gevolgd maar hij blijft bang. Het lijkt we of hij geen vertrouwen heeft in handen dit heeft hij als simds ik hem gehaald heb bij de kweker. En ik ben nu echt te einden raad en weet echt niet hoe ik verder moet gaan met het tam maken. Als hij mijn hamd ziet hapt hij ernaar en wilt hij bijten hij blaast er ook naar heeft iemand tips hoe wij onze weg naar het tam maken kunnen vervolgen en zijn vertrouwen terug te winnen en het happen tevlagen stoppen? Ik heb zowat alles gelezen en geprobeerd (wat positief was) hij is trouwens wel kortgewiekt.

Hellen

Pagina's: [1] 2 ... 10