29 mei 2024, 20:43:11

Op zoek naar een tam popje

Gestart door Creatura, 30 september 2023, 16:58:40

« vorige - volgende »

Creatura

Hoi mensen,

Lang geleden dat ik op dit forum was zeg!

Om het maar even kort en bondig te houden: Ik ben per direct op zoek naar een tam popje.

Het zit zo: Tot voor kort had ik vier valkparkieten, waarvan 3 poppen en 1 man. In mei ging mijn pop Nunki (10 jaar) plotseling dood en op 1 september is mijn popje Sientje (16) plotseling overleden. Sientje was een beetje het vriendinnetje van Tommy (14 jaar). Ze waren niet echt een koppeltje, maar hij hing wel aan haar (zij minder aan hem, haha). Sindsdien is Tommy al wat gestresster dan anders merk ik.
Er is nog 1 andere pop (Daantje van 13 jaar), maar zij is ernstig ziek door een ooginfectie (lijkt allemaal niet in verband te staan met de andere overlijdens) en zit nu apart in een quarantaine-kooi. Het ziet er niet mooi uit. Ze is geopereerd maar het oogje ziet er niet lekker uit. Maandag ga ik weer met haar naar de vogelarts en ik hoop dat ze haar kunnen redden.

Mocht ze overlijden, dan heb ik echt met grote spoed een popje nodig voor Tommy, want hij kan niet alleen zijn. Hij gaat dan de hele dag alarmroepen en wild door de kooi vliegen, arme ziel.
Mocht Daantje het wel overleven dan wil ik sowieso ook een nieuw popje, en later wellicht nog een man erbij.

Samengevat: Ik zoek per direct een pop. Leeftijd en kleur maken niet uit. Ze moet wel tam zijn, dat is het enige.

Wie oh wie gaat me uit de brand helpen?

Ik woon in Rheden, bij Arnhem. Als er iemand uit de buurt komt zou dat echt geweldig zijn aangezien ik zelf geen auto heb en een chauffeur regelen altijd wat lastig is.

ALvast bedankt voor jullie reacties :)