Valkparkiet.com

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Nieuwe liefdevolle plek voor 2 tamme valkparkieten  (gelezen 597 keer)

demy88

  • Valkparkiet eitje
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 1
Nieuwe liefdevolle plek voor 2 tamme valkparkieten
« Gepost op: 15 juli 2018, 11:43:31 »

Hallo allemaal,

Wij zijn op zoek naar een liefdevolle nieuwe plek voor onze 2 gezonde, energieke, lieve valkparkieten Coco en Rocky. Het popje (Rocky) is handtam, stapt makkelijk op en wilt het liefst non-stop bij ons zitten (alleen houdt ze er niet van geaaid te worden), de andere (waarvan we het geslacht niet weten) komt heel graag bij je zitten (hoofd en schouders), is super nieuwsgierig en altijd op verkenning, alleen met handen heeft hij niks. Hij stapt wel altijd op zijn tak, dus in de kooi doen is nooit een probleem. Ze zijn gek op douchen onder de kraan.

Ze zijn beide iets minder dan 3 jaar oud. We zoeken met pijn in het hart een nieuw plekje voor ze, omdat we wegens werkomstandigheden teveel van huis zijn en vinden dat ze meer aandacht verdienen. Daarnaast is er een kleine op komst, waardoor de aandacht nog meer zal afnemen en daar voelen we ons niet goed bij.

De valkjes gaan alleen naar een plek waar we een goed gevoel bij hebben en we willen ze zelf wegbrengen.

We zoeken een plek waar ze met andere valkparkieten samen zitten. Ze zijn gewend om vrij rond te vliegen in de kamer en we zouden het fantastisch vinden als ze op een plek terecht komen waar ze vrij kunnen rondvliegen in een grote ruimte en nog steeds aandacht van mensen krijgen. We staan eventueel ook niet negatief tegenover een voliere met veel soortgenootjes.

Graag PM/mail bij interesse.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog