Re:## Binky's roedel ## ◄ 31 dec. 2012 ► ♫ - Happy New Year!! ♫

Gestart door Caroline, 5 oktober 2011, 23:06:00

« vorige - volgende »

Caroline

Pablo, Rocky, Noa, Coco, Eros, Diégah, Amor, Perle, Ricky, Kouros,
Princess, Armani, J´adore, JOOP! Queenie, Van Gils, Giorgio,
Jim, Anaïs, Naomi, Dior, Jasmijn, Vlinder, Ashley, Juicy, Tommy,
Isabella, Azzaro, Lilly, Zara, Valentino, Dolce & Violet.


Regelmatig jongen.KLIK op foto.

bobbie

:D Oooooh, Amy is thuis!!!  :D Heerlijk! En wat fijn dat het zo goed gaat  :D
Logisch dat ze in het begin wat minder at, het is nogal een verandering voor haar zeg  :o Als we ons daarin verplaatsen is het nog verwonderlijk dat het ukkie zo snel goed eet, zo goed als zindelijk is en lekker speelt ;) Geniet maar lekker van haar. Nog even en dan is Roos er ook. Gezellig hoor.  :D Ik kom steeds even koekeloeren hier. ;)

En mannen  ::) Ze zijn en blijven eigenwijs. Door scha en schande leren ze en dan moet je nog maar afwachten of hij over 3 jaar niet weer hetzelfde idee in zijn hoofd krijgt :-\ ;) Ik hoop op een spoedig herstel voor hem (en ook voor jou ;)).

Alweer 12 1/2 jaar getrouwd, gefeliciteerd  :D Waar blijft de tijd he. Wij afgelopen oktober 37 jaar  ::) :P We worden oud  :-\ ;D

Ik zal gelijk wat fotootjes plaatsen van Renzo en Jamie-lee:Groetjes, Nel :)

Angel_Rob

Liefs Angèl en Damian


Ida

 ;D Oooooooo wat is ze mooi jullie AMY............om te zoenen !
Ben heel benieuwd naar die ondeugende foto's hahaha

Doe rustig aan, neem de tijd om te genieten ;)

Sterkte met Ed

dikke knuffel van Rico

Caroline

Pablo, Rocky, Noa, Coco, Eros, Diégah, Amor, Perle, Ricky, Kouros,
Princess, Armani, J´adore, JOOP! Queenie, Van Gils, Giorgio,
Jim, Anaïs, Naomi, Dior, Jasmijn, Vlinder, Ashley, Juicy, Tommy,
Isabella, Azzaro, Lilly, Zara, Valentino, Dolce & Violet.


Regelmatig jongen.KLIK op foto.

Angel_Rob

Liefs Angèl en Damian


Hermien

Ach wat een schattebout is het toch. Heerlijk om zo te zien, zeg! Geef'er maar een dikke knuf van mij.

                                               :-*

CarolineAllereerst wil ik ieder bedanken voor alle lieve leuke en enthousiaste reacties.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier was, inmiddels ben ik zelf aan het opknappen van de griep ... het blijft ons hier achtervolgen, allemaal niks ernstigs maar ik mag gewoon niet even tijd voor mezelf hebben om de forums bij te houden en mijn foto's uit te zoeken, dan zeggen ze als de kindjes eenmaal naar school gaan krijg je weer wat tijd voor jezelf maar jeetje, ik heb het nog nooit zo druk gehad met alle sporten, speelafspraakjes en activiteiten op school waar ik mee/bij help, dan merk ik toch wel dat we er 4 hebben maar  ... vandaag is Ed de hele dag vergaderen en de kindjes naar school, verder heb ik geen rare afspraken overdag (vanavond wel cursus gebaren ;) ) en ik heb mezelf een snipperdag gegeven. Alleen maar de dingen die moeten doe ik vandaag, wasjes draaien, een keertje stofzuigen en natuurlijk mijn kindjes en beestjes verzorgen.

Op dit moment (ben al om 10 uur begonnen om dit in Word te schrijven maar wordt nog steeds afgeleid) zit ik lekker op de bank, beentjes omhoog met daar bovenop onze Fleur en naast me Amy tegen mijn kont en beker koffie binnen handbereik.

Met onze Amy gaat het werkelijk SUPER!!! Ik ben heel erg consequent in de opvoeding van onze hondjes (kan ze makkelijk uren negeren en laten janken en blaffen in de bench als ze moeten slapen/rusten, ook de kinderen hebben een verbod om bij de bench te komen en de puppy's aandacht te geven als ze in de bench zitten (dit doen ze prima ondanks dat de bench in het midden van de huiskamer staat), ik zet de pup tig keer buiten om te plassen en te poepen, eten en lekkers krijgen ze alleen als ze er iets voor doen ... komen, zitten of af liggen enz. enz. ) Dit alles werpt natuurlijk ook zijn vruchten af. Onze Amy slaapt vanaf dag 1 door, in het weekend kan ik makkelijk om 9 uur pas naar beneden gaan, dan heb ik haar nog niet gehoord, ze gaat probleemloos slapen in de bench zonder te janken en is droog in de bench, heeft nog nooit (echt waar) gepoept in huis en op een enkel ongelukje na, als ze in haar spel de achterdeur niet snel genoeg kan vinden, is ze ook met plassen zindelijk. Op commando gaat ze al zitten en af liggen, zo lief om de zien, ze gaat graag mee wandelen aan de riem of in de buggy, ook in de fietskar vindt ze het steeds leuker en tijdens het autorijden ligt ze rustig rond te kijken of te slapen. Op tafel staand laat ze zich keurig kammen, borstelen, tandjes kijken en oortjes controleren. Dit heb ik haar speciaal op tafel geleerd omdat ik een erg slechte rug en bekkenbodem heb en zo kan ik probleemloos een half een hond kammen mocht zij in de toekomst haar definitieve lange, dikke vacht hebben. 

Ja en het is bijna niet geloven maar dit alles schrijf ik over een puppy die afgelopen zondag 9 weken is geworden en 2 weken hier in huis woont. Amy is gisteren voor de eerste keer mee naar onze eigen dierenarts geweest en helemaal binnenstebuiten gekeerd en - heel erg belangrijk - goed gekeurd en ook heeft ze gisteren haar 9-weken enting gekregen. Gisterenavond heeft ze veel geslapen en  ze lag ook steeds te dromen, ook de ent-plek was erg gevoelig en bij aanraking piepte ze maar vandaag is het weer helemaal onze eigen meisje.

En ja, zo moeizaam als het de eerste week samen met Fleurtje ging, zo goed gaat het nu, echt heel erg bijzonder. De eerste week mocht Amy van Fleur namelijk niet eens de huiskamer in komen ... Fleur lag midden in de kamer in haar mandje en Amy mocht niet verder komen dan de openkeuken of de achtertuin, Fleur vloog haar nog net niet naar de strot maar het scheelde echt niet veel, als ze maar in huis durfde te komen. Het enige wat ik heb gedaan is de kinderen en Ed (die alles zielig vindt) de opdracht gegeven om zich werkelijk helemaal niet met de honden te bemoeien. Ze mochten niet reageren, niet kijken en de honden zeer zeker niet aan halen of er tegen praten en als Fleur echt te ver ging corrigeerde ik (hier in huis de roedelleider) haar. Langzaam maar zeker accepteerde onze Fleur Amy in huis en Amy was stoer genoeg om de tanden en het gegrom van Fleurtje te negeren en haar lekker uit te dagen. Sinds vorige week wordt er de hele dag samen gespeeld. Ze rennen het huis en de achtertuin door achter elkaar aan, alle speeltjes worden samen gedeeld. Amy mag in Fleur's mand liggen, er wordt uit elkaars voerbak gegeten en samen knabbelen ze op 1 kluif van buffelhuid. Het enige wat Fleurtje echt niet accepteert is als ze bovenop Ed op de bank ligt (haar meest favoriete plekje) en Amy bemoeid zich er ook mee maar oké ... daar valt mee te leven.

En zo kom ik bij Roos ... gisteren alweer 7 weken geworden!!! Jeetje, wat gaat de tijd snel. Inmiddels weten we al welke Roos onze Roos gaat worden we kregen gisteren namelijk een grote verrassing te horen. Door omstandigheden (ik ga hier liever verder niet op in uit respect voor de privacy van de fokster) gaan alle jongen op haar eigen pupje na, het weekend van 26-27 november naar de nieuwe baasjes. 28 november zijn ze 9 weken. Dat betekend voor ons dus ruim 3 weken eerder dan verwacht want wij gingen ervan uit dat onze Roos pas met 12 weken zou komen.

Onze Roos wordt het teefje met het gele bandje, het pupje waarop ik al verliefd werd op de foto toen het 3 dagen oud was ... tussendoor vond ik de foto's van teefje roze erg lief maar vanaf dat ik de puppy's met 4 weken live had gezien ben ik als een baksteen gevallen voor GEEL en deze knappert komt nu dus al heel erg gauw bij ons wonen. Eigenlijk zouden we haar zaterdag de 26ste  gaan halen maar nu krijg ik net een brief, dan heeft onze Sophy haar allereerste zwemles om half 3 in de middag maar na enig overleg met de fokster mogen we nu Roos vrijdag 25 november op komen halen. Sanne, Thomas en Jasper moeten dan helaas naar school maar Sophy is lekker vrij en gaat samen met haar papa en mama haar zo geliefde Roosje halen. Ze is zo blij, zo verliefd en de dagen al aan het aftekenen op de kalender die ik speciaal voor haar maakte. Super om te zien hoeveel een kind van een hondje kan houden.

Helaas heb ik gisteren ook minder leuk nieuws gekregen ... onze Youp  nr. 2 zou afgelopen week geboren (kunnen) worden maar dit is helaas niet gebeurt ... het teefje was jammer genoeg schijnzwanger. Ze was dikker geworden en vertoonde alle verschijnselen van drachtig zijn, we verwachtte een niet zo'n heel groot nest aangezien ze niet extreem dik was maar helaas, er werd niks geboren. Dit betekend dat we voorlopig lekker gaan genieten van onze 3 meisjes, Fleur, Amy en Roos en geduldig wachten tot volgend jaar dit teefje opnieuw loops wordt of eventueel de moeder van onze Youp nr. 1. Dan gaan er weer 9 spannende weken voor ons aankomen in de hoop dat er toch nog een keer een Rode Langharige Standaard Teckel reu geboren gaat worden. Want zeg nou eerlijk, erg veel geluk hebben we daar niet mee.

Ik ga nu mijn foto's van de afgelopen weken allemaal uitzoeken en kom snel terug met een leuke reportage van onze Fleur, Amy en Roos. 

Groetjes van Caroline, knuffel van Fleur en Amy.Pablo, Rocky, Noa, Coco, Eros, Diégah, Amor, Perle, Ricky, Kouros,
Princess, Armani, J´adore, JOOP! Queenie, Van Gils, Giorgio,
Jim, Anaïs, Naomi, Dior, Jasmijn, Vlinder, Ashley, Juicy, Tommy,
Isabella, Azzaro, Lilly, Zara, Valentino, Dolce & Violet.


Regelmatig jongen.KLIK op foto.

Marl1

Hey Caroline,

Leuk om weer eens wat van je te lezen! Fijn dat het met Amy super gaat, en dan over 1.5 week weer een mooi meisje erbij! Echt fijn voor jullie hoor! Goed dat Fleur, Amy al zo snel accepteerd. Maar het zal vast wel even wennen zijn als Roos er straks ook is. Maar ook dat zal vast wel goed komen.

Sneu voor jullie dat Youp de 2e er (weer) niet is. Wat dat betreft hebben jullie geen geluk. Ik hoop voor jullie dat ma teckel binnenkort echt drachtig is! En van een mooi reutje!

Heel veel succes met alles! Geniet ervan!

Groetjes Marleen.

CarolineDank je voor de leuke reacties weer!!!!

@ Nel, wat een super foto's weer van je knappe kleinkinderen, bedankt voor het plaatsen van de foto's, altijd leuk!!  :D

======================

Nu eerst even over onze Amy ... ik heb een hele berg foto's uitgezocht en gesorteerd op wat ik wil plaatsen en deze weer verdeeld over elke week dat Amy hier is.

Ook van Roos heb ik nog een serie fotootjes. Ik start alvast met week 1 dat Amy bij ons was, 28 okt. - 6 nov. = 7 weken oud. De andere 2 weken volgen snel maar na week 1 ga ik gauw douchen en naar bed ... morgen weer vroeg dag.


Amy en haar schaap, ze zijn onafscheidelijk.


Al voorzichtig samen op een kluifje knabbelen maar Amy mag deze week nog echt niet dichterbij komen.


Samen wandelen in de bossen, uiteraard gaat bij elke lange wandeling de buggy mee. Ze mag immers per wandeling maar net zoveel minuutjes lopen als dat ze weken oud is, dus op deze foto is ze 7 weken oud, 7 minuutjes wandelen.


Samen met het vrouwtje op de bank zitten, alleen het vrouwtje was opgestaan om de foto te maken.  :lol:


Samen wandelen in weer andere bossen, wij gaan dagelijks naar de bossen maar regelmatig naar andere.


Zo laat ik altijd de honden uit, op veilige stukjes mag Amy dan ook plassen en poepen maar alleen op plekken waar geen andere honden lopen en zich ontlasten.


En ja, van wandelen wordt je moe en moet er bijgetankt worden.  8)


Op onze 12 1/2 jaarlijks huwelijksdag gingen we naar Knokke in België en uiteraard hebben de kinderen en Amy heerlijk gespeeld in het zand.


Dit vind ik zo'n lieve foto met haar zandneusje.


Bij mij op schoot in de auto wachtend tot baasje uit de supermarkt komt.

Op de laatste foto is Amy 8 weken.

Tot gauw met de foto's van week 2 en week 3 en Roos.

Slaap lekker voor straks.Pablo, Rocky, Noa, Coco, Eros, Diégah, Amor, Perle, Ricky, Kouros,
Princess, Armani, J´adore, JOOP! Queenie, Van Gils, Giorgio,
Jim, Anaïs, Naomi, Dior, Jasmijn, Vlinder, Ashley, Juicy, Tommy,
Isabella, Azzaro, Lilly, Zara, Valentino, Dolce & Violet.


Regelmatig jongen.KLIK op foto.

Angel_Rob

Liefs Angèl en Damian


Ida

Hi !
Wat fijn om te lezen dat jullie genieten van de kleine AMY.
Wat een beauty is het zeg.....
En dan over een weekje ROOS ophalen dus dubbel genieten !!

Jammer van Youp nr 2 maar ook die gaat er wel komen, weet ik zeker.
Geniet lekker van alles wat langs komt op dit moment, het is je meer dan gegund!

Groetjes vanuit een koud Amersfoort.
P/S met Rico gaat het meer dan goed, nog steeds een kroelkip maar kan ook behoorlijk macho reageren hoor, een echt vent !
Ik zal snel weer wat fotootjes van hem sturen !

mariska79

Oow wat een heerlijk snoetje  :-*
En wat een slim idee van die buggy, wij liepen met z'n "draagzak"
waar je een baby in kan leggen. Maar dat word al snel heel zwaar.
Geniet er maar vol op van en veel foto's maken voor je het weet zijn ze groot...   

CarolineDank je wel voor de leuke reacties!!!!

Ik heb weer een serietje foto's uit gezocht en geüpload van onze Amy ... later vandaag volgt nog een serie van Roos in haar eigen topic en ik heb nog een serie filmpjes van Amy van de laatste weken.

Van Amy kan ik inmiddels zeggen dat ze zindelijk is, ik heb de afgelopen dagen geen ongelukjes meer gevonden. Mee gaan in de fietskar vindt ze tegenwoordig heel gewoon en ook de buggy is een vertrouwd plekje voor haar waarin ze zich graag rond laat rijden. Nog een weekje en dan zal ook Roos overal mee naar toe gaan om te socialiseren. Voor haar heb ik een schouder/hondentas, nog van toen onze Fleur klein was en voor op de fiets een hondenmand.
Hier nog met een inimini klein Fleurtje erin ...

Morgen gaan Amy en ik naar KC Uden, voor de eerste keer naar de baby puppyklas en inschrijven voor de puppycursus. De laatste mag ze pas heen als ze de volledige enting heeft gehad en dat is pas met 3 maanden want dan mag ze pas gecombineerd geënt worden, de cocktail en rabiës. Rabiës geven wij altijd aan onze honden omdat we regelmatig met ze naar Duitsland en België gaan. De baby puppyklas is een voorbereidend klasje binnen in het clubgebouw speciaal voor puppy's die nog niet volledig geënt zijn, 9-14 weken oud. Ik heb er weer helemaal zin in.

Dan nu de foto's ... week 2 dat Amy bij ons was, 7 nov. - 13 nov. = 8 weken oud.


Amy in de fietskar ... dat is natuurlijk makkelijk, van de kinderen hebben we nog van alles staan, deze kochten we toen Jasper 7 jaar geleden met Down Syndroom geboren werd, hierin kon hij lekker mee in de Maxi Cosi.


... bench van € 13,50 erin en Amy kan veilig leren om in de fietskar mee te gaan.


Op veilige plekken in de bossen ontdekken wat er allemaal te vinden is ...


Als ze moe is gaat ze er zelf tegenaan staan om zich erin te laten tillen.


Alleen op Fleurtjes kleed knabbelen op een buffelhuidje ...


Ook samen gaat dit steeds beter ...


Inmiddels kan ik wel zeggen dat het echt dikke vrienden zijn ...


Liefff!!!


En ook op het plekje waar Fleur altijd op een oud tuinkussentje tegen de verwarming aan ligt te drogen na een zwemavontuur mag Amy tegenwoordig gezellig bij komen liggen.

Vorige week zondag was het wel heel erg spannend ...


Sinterklaas kwam samen met 225 Zwarte Pietjes de haven van Veghel binnen gevaren.


Tuurlijk ging Amy in de buggy mee, een betere socialisatie is er natuurlijk niet.


De intocht op zich vond ze wel best en lag ze op een gegeven moment de slapen maar de optocht met al die Pieten die muziek maakte was toch best wel een beetje spannend.


Jasper heeft zelfs nog gekust met een Zwarte Piet, een bekende maar dit weet hij natuurlijk niet ...


Sophy had Sinterklaas een handje gegeven en het paard geaaid. Sanne en Thomas, beide niet meer gelovig gingen wel mee maar hoefde niet zo nodig op de foto ... dit is natuurlijk helemaal niet stoer.


Na 2 ½ uur door gebracht te hebben in het centrum moesten we nog een halfuurtje naar huis terug wandelen. De meiden bij mij aan de buggy ...


De jongens liepen voor ons uit ...

Bij thuiskomst kreeg Amy eten en ging ze lekker in de bench, een paar uurtjes slapen en wij gingen lekker met z'n vijfjes naar de Mac Donalds, Ed was werken en  ik zelf had niet echt veel zin meer om nu nog te gaan komen.

Nog een paar filmpjes ...

http://youtu.be/2LX-fSywneo = Amy 5 weken oud ... eten.

http://youtu.be/641sUJ6lapc = Amy 5 weken oud ... spelen.

http://youtu.be/5hoWGBeLoXU = Amy de dag van thuiskomst ... 28 okt.

http://youtu.be/cYbWVd_F-90 = Fleur en Amy ... 1 dag samen en nog GEEN vriendjes.

http://youtu.be/iWhu3wdUo5c = Fleur en Amy voorzichtig samen spelen ... 1 nov.

http://youtu.be/IsUu0sDqJ2E = Fleur en Amy dikke  vrienden ... 2 nov.

Later vandaag kom ik de foto's van onze Roos van de afgelopen weken plaatsen en begin volgende week weer een nieuwe serie van Amy, ze is dan 3 weken bij ons en 9 weken oud, de foto's van afgelopen week.

Een fijn weekend allemaal, liefs Caroline, knuffie van Fleur  en Amy.Pablo, Rocky, Noa, Coco, Eros, Diégah, Amor, Perle, Ricky, Kouros,
Princess, Armani, J´adore, JOOP! Queenie, Van Gils, Giorgio,
Jim, Anaïs, Naomi, Dior, Jasmijn, Vlinder, Ashley, Juicy, Tommy,
Isabella, Azzaro, Lilly, Zara, Valentino, Dolce & Violet.


Regelmatig jongen.KLIK op foto.

TheaV

 ;D
Hier heb ik ff de tijd voor genomen en WF aan de kant gezet!!!!
Wat is dit genieten om te zien!! Geweldige foto's!
Wat een koppie's, zowel de kids als pups!!
Geniet er maar van met z'n allen!!


Elke dag samen met onze dieren, is een dag genieten.
....http://www.vandelotnins.nl        en ook
http://www.everyoneweb.com/VrolijkeValkjes/