29 januari 2020, 03:20:16

Als er niet eerlijk gestemd wordt...

Gestart door Peter, 30 oktober 2005, 20:46:51

« vorige - volgende »

Peter

Wat is er gebeurd...

Helaas zijn er meerdere accounts aangemaakt waarmee alleen gestemd is bij de fotowedstrijd. De gebruikte ipadressen kwamen overeen met deelnemers aan de fotowedstrijd. Deze personen in kwestie hebben op hun eigen inzending gestemd, als admin is het mogelijk om te zien wie waarop heeft gestemd, als blijkt dat men op deze manier "vals" speelt zal het gevolgen hebben voor hun eigen inzending.

Groeten,
Peter

Paul

Hoi Peter,

Op ons IP is ook twee keer gestemd omdat we beide gebruik maken van hetzelfde IP adres natuurlijk.
We hebben dus beide gestemd hier valt dat dan ook onder niet eerlijk stemmen ?

Groetjes, Paul

Peter

Hoi Paul,

Nee het gaat alleen om accounts die nooit geen berichten hebben gepost en alleen eventjes gestemd hebben en daarna ook nooit meer online zijn geweest.

Groetjes,
peter

Henry

                                             he allemaal
is ht dan niet mogenlijk dat de mensen pas kunnen stemmen als ze zeg maar 25 berichten hebben gepost?of gaat dat soms te ver?
henry

Gerda

Ik wil hier het volgende even over kwijt:

Ik vind het erg kinderachtig dat mensen dit doen. Ongelooflijk!!
Het gaat toch vooral om het delen van de foto's en met elkaar er naar kijken welke we het leukst vinden.
Het is maar een gezelligheidje toch??

Ik heb deze maand niet meegedaan, maar vorige maand wel. Toen heb ik niet eens op mijn eigen inzending gestemd, omdat ik een andere foto leuker bij het onderwerp vond passen.

Ik vind het jammer dat we Peter weer met extra werk opzadelen, doordat deze gezellige wedstrijd in valsspelen ontaard. Heel jammer!!!!!!!!!!!!!!

Laten we het leuk houden!!!

Ik vond de inzendingen van deze maand geweldig en allemaal uniek. Voor mij ook veel onbekende valkjes, zoals de bonte met de druppel aan zijn snavel, geweldig!!!
En de kleine valkjes die voor de eerste keer badderen, valkjes die samen badderen, allerlei verschillende badjes, valkjes in warme handdoekjes etc etc.
Allemaal winnaars voor mij, maar de echte winnaar is degene met de meeste stemmen. De meeste eerlijke stemmen!!!!

Groetjes Gerda

Valerie

Ik ben het helemaal met Gerda eens.
Toen gasten nog konden posten en dus ook in polls meedoen, had ik best makkelijk andere fora kunnen spammen en vragen om te stemmen. Maar dat vind ik bij deze fotowedstrijden helemaal niet leuk. Ik vind dat dit enkel mag uitgaan van de mensen die hier regelmatig posten en dus ook valkjesgekken zijn.
Anders is het gewoon, wie het meeste kontakten heeft, wint het snelst. Dan is het geen wedstrijd meer van de leukste foto.  Nee, het moet een echte jury van valkjesliefhebbers zijn. ;)Rianne

Het is maar een fotowedstrijd, en als je niet wint, nou dan doe je de volgende keer toch gewoon weer mee? Je wint er geen geld mee en geen auto dus waarom valsspelen?

angel310

ik snap ook niet echt waaron mensen vals spelen
het is net wat rianne al zegt je wint geen geld of een auto...
maarja er zijn altijd mensen die persee moeten winnen

kunnen die mensen die valsspelen niet uitgesloten worden voor de volgende ronde ofzo
gewoon 1 keer niet meedoen en daarna weer wel?

het is maar een ideetje

groetjes angelique

ps: ik ben blij met mijn gedeelde 4e plaats ;D

Monky

Helaas zit valsspelen wel een klein beetje in het aard van het beestje  :(  Er zijn altijd mensen die het nodig vinden misbruik te maken van soepele regels. Het is vervelend voor degene die niet valsspelen en het is vervelend dat het weer extra werk met zich mee brengt.
Maar een piep klein lichtpuntje aan de andere kant... het maakt het wel weer spannend. Er staan nu 2 op de eerste plaats...zal dat zo blijven na de hertelling....

Ik blijf het leuk vinden ook al stuur ik zelf geen foto's in. Ik vind het schitterend om te zien wat voor een artistieke plaatjes naar voren komen. Weet je, valkparkieten zijn super fotomodellen  ;D , ben ik tot de conclusie gekomen  ;D

Groetjes,
Monique

Kirsten

Eigenlijk is alles al gezegd,. het geen wat me het ergste raakt, is dat Peter hier weer extra werk aan heeft,. dat vind ik echt heel erg. We probeerde met groot succes overigens om weer wat leuks op het forum te organiseren na een mindere periode,. Ik was me toen rot geschrokken van het berichtje van Peter en Lique. Ik vond het op één incident na op het forum weer helemaal super gaan. Mensen zijn er voor elkaar en je kunt er alles kwijt en een hoop informatie vinden.
Nu worden Peter en Lique toch weer geconfronteerd met een tegenvaller en dat is altijd jammer,. Ik hoop dat dit snel weer voorbij is en anders vind ik een strenge maatregel meer dan rechtvaardig.

Groetjes
Kirsten


Onze hobbykwekerij en webshop vind je hier!

--------------------------------

trienke

ik ben het volledig met jullie eens

groetjes Trienke

hippysuus

Ik hoop vooral dat we de wedstrijd kunnen houden want ik verheug me al een dikke week van te voren op de nieuwe foto's die gaan komen. Ik heb er dus echt plezier aan. Het maakt me helemaal niet uit of ik win of niet...ik vind gewoon de thema foto's zo enig om naar te kijken ;D

Peter, is de site niet zodanig in te stellen dat een nieuw account pas actief kan worden als deze een goedkeuring heeft van een admin? (dat je bijv. als nieuwe gebruiker een motivatie moet meegeven waarom je lid van de site wilt worden?) Dat is ook extra werk maar misschien net minder werk als steeds moeten opschonen?

Groeten,
Suus

Ivy

Hoi allemaal!
Ik vind het ook jammer dat het gebeurt is. Maar goed, what's done is done, we kunnen het niet ongedaan maken. Ik hoop dat de gene waar het over ging nu snapt dat het zinloos is om vals te spelen (en ook iedereen anders die daaraan zou denken) en we kunnen met z'n allen gewoon weer genieten van de mooie foto's. Want er komen weer mooie foto's!

Dus lieve valkengekken, verspil je energie niet met boos blijven, maar ga lekker stemmen op de volgende topic en morgen middag wordt het weer een feest! ;D
Groetjes, Ivy
Mischka&Brokkie, Jelle&Jessie, Sammy&Joepie, Leia&Bobby, Makker&Nicky & Moppie

hippysuus

Ik verheug me als een klein kind op de nieuwe foto's ;D ;D ;D

trienke

ik verheug me er ook op. ;D ;D

groetjes Trienke